Chmatákov online


Novinka – FUN SERVER

Palmer™ | 9.7.2017 21.15 | 15 komentářů

FUN SERVER:
Do hry se od 17.7. pustí o dost víc chk a VIP itemů,případně perel.Z VIP předmětů se do hry nedá akorát ovocňák a kosťák,tito 2 choboti jsou totiž z měsíčního questu(pokud padne z perly budiž).
Další věc co řeším je neomezená mana a munice která by měla být,a nejspíš také zrychlíme skilly.
Itemy v Questech budou o dost cenněší než byli doteď,prostě celá hra bude do cca začátku září ve volnějším FUN stylu.
WIPE bych rád udělal nejpozději v půlce září.
Díky za pochopení
THE Gangsta

Komentáře k novince

DieWiLDeN (zablokován)17.7.2017 20.01 

Chlapci vy chcete počuť čo spraviť aby tu niekto hral, ja vravím čo ľudí baví.. Nemôžete ma dissovať za pravdu, lebo to sa ľuďom páčilo aj na jabku keď sa tam stále niečo dialo, stále bol nábor, stále si sa čosi nové dočítal na forku..

Mister™ (moderátor)14.7.2017 20.54 

@DieWiLDeN Promiň ale to co jsi napsal mi příjde jako nesmysl velkej3-( Myslím že Bionicle to zvládá sám dělat questy + Jsem dělal questy každý den i víckrát za den (aktualně mám volno) btw na serveru hraje max 20 hráčů a 70% bude mít prava xD hlavně ty prava by jim omrzela časem

Palmer™ (správce hry)14.7.2017 19.13 

Koment DieWildena podle mě uplně mimo mísu,tohle je ofík tady se nebudou rozdávat práva aby to nalákalo lidi to je úplná blbost,nezlob se na mě.
Rozmyslete se než sem něco napíšete,ať to nemusím zamykat..
BLacku: Snažíme se něco dělat,není to jednoduchý,sám si tu nějakou dobu správce byl a znáš to,po několikátý musím zopakovat že naše možnosti jak nějak pohnout hrou jsou už de facto nulové.

Bionicle19_Obnova (autor hry)14.7.2017 18.30 

ježiš marja :D z 15 že by bylo 8 v org :D

DieWiLDeN (zablokován)14.7.2017 18.24 

@pan black: myslím že máš celkom pravdu (y)..
BTW: Ak chceš aby to fungovalo musíš nabrať minimálne 3 chmazky, 2 CH.T.S a 2 QQ... Aby sa niečo dialo aj na forku aby boli non stop nábory atp.. -- Práva ti pritiahnu ďalších ľudí lebo ich budú chcieť jak vždy

Palmer™ (správce hry)14.7.2017 16.54 

Dost lidí chodí jenom na questy no,je vidět že nějaký hráči by tu byli ale nemají důvod trávit ve hře víc času než je potřeba na quest,prostě strašně tý hře chybí nějakej rozvoj,update..to je podle mě ten úplně nejzásadnější problém.
Co se týče FUNu,shodl jsem se s GM teamem že je čas udělat FUN aspoň ted o prázdninách,server jel na slušné ekonomice přes půl roku.
P.S. Budu se snažit dál nějakým způsobem kontaktovat Gizma a nějak se s ním dohodnout.

Bionicle19_Obnova (autor hry)13.7.2017 17.16 

Od toho momentu, kdy jsme ze srandy nalogovali 40 acc. lidi aspoň začali killit, ale v tom by fun neměl nijak bránit.

Důvod proč dělat fun o prázdninách je ten, že většina co tu je má víc volného času a chmat zrovna není věc, která by je lákala na to, aby na ní ten čas strávili. Proto tu před čtyřmi dny furt bylo 1-8 lidí. Navíc jsou ta čísla dost pomatena, vzhledem k tomu že většina lidí má ve hře nalogované ve stejnou dobu 2-3 acc. :D

Empty92713.7.2017 16.15 

Ano, píšeš to dobře.. KDYBY..
Ale vždy když kouknu na web tak je online 10-20 lidí, to není tak špatné(vzhledem k tomu že není fun), nevím jestli je vhodný čas dělat fun zrovna o prázdniny.. Stačí horší počasí a lidi hrajou(připadá mi to tak)

Palmer™ (správce hry)12.7.2017 21.38 

Blacku neříkej mi že kdyby se pruběžně dělali nějaký updaty(grafika,itemy,skiny,skilly,herní questy..)že tu nebude hrát víc lidí.Klidně bych pořešil i nějakou menší reklamu :)

pan black12.7.2017 20.35 

Tady se uz tak 4 roky omejvaj stejny žvásty. Pici, kdy uz se smirite s tim, ze lidi z toho uz vyrostli. Novej hrac sem uz vážně nepachne, max mladsi sourozenci starších hráčů. A ty starý hráči proste budou jen ubejvat. Kdyz uz z toho budete delat fun, tak fakt ale extremni, neco jako jabko né-li víc. To je jediná forma Chmatu, co kdy zabavila nejvetsi pocet hráčů (dlouhodobe). Jinak si tu za chvili budete behat samy.

Palmer™ (správce hry)12.7.2017 16.47 

Klasický oficiální server položilo to že hráči nemají co dělat,protože ve hře nejsou nové věci 3-( Hru jsme drželi na dobré ekonomice 6 měsíců.
Pokud máš nápady na zlepšení serveru tak sem s nimi,budu jenom rád.

Bionicle19_Obnova (autor hry)12.7.2017 16.43 

Jde o to, že jsme ve stadiu, kdy nemá cenu udržovat hru pro 7 lidí ve které se nic neděje. Jen eventuelně je quest a to je vše.

Fun by měl spíš posloužit k tomu, aby přes prázdniny někdo CH hrál a něco z toho i měl. Nevím jak aktivně hru hraješ nebo tak, ale pro každodenního hráče je to někdy šílená utopie tam být. :D Není problém udělat quest, jenže tady jde o to když není quest. Když se nic neděje, tak tam nikdo nejde se jen tak zabavit. Fun by měl tomuto jít naproti a donutit lidi k tomu aby se i killilo.

HeadHunter12.7.2017 16.24 

A je to tady... Fun server, který položil klasický oficiální server na lopatky. :) I tak se dají na dva dny nalákat hráči, pak je to ovšem rychle omrzí.

Jen škoda, že se tenhle server pohřbívá čím dál hlouběji.

Palmer™ (správce hry)10.7.2017 12.06 

Ahoj Kartine,to co tu píšeš se snažíme nějakým způsobem docílit už docela dlouhou dobu.
Přidání itemů a skinů do hry udělal na svém serveru jeden nejmenovaný hráč,problém je v tom že tenhle hráč neměl takové upravy povolené od autora hry,tudíž se jednalo o nelegální zásah do zdrojového kodu.
Tohle je officiální server a i když by tu byli lidi kteří by něco podobného zvládli udělat,tak bez vědomí a jasného povolení autora hry tohle dělat nebudeme a nechceme.V extrémním případě za to mužem skončit před soudem.

kartinek10.7.2017 11.45 

Což takhle nalákat hráče jiným způsobem? Přidáním itemů do hry, změnou skinů a tak. Nepamatuju si už kde a možná to byl i ofik, ale někdo přišel na to, jak do hry přidat skiny a itemy.

Přidávat komentáře mohou jen zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.


CH 1.5 nový server

  • Klient není k dispozici.

Chmatákov 1.5

Stav
offline

Anketa

  • Miloval si tento web?
  • Jo, ale necháme novej 1
    33 %
  • Nenáviděl jsem ho 0
    0 %
  • Jsem opice 2
    67 %
  • Hlasů: 3

Odkazy

Spřátelené weby

FreeHry.cz - mediální partner


(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.