Chmatákov online


Novinka – Vydělávání na neoficiálních serverech

Gizmo | 26.4.2012 9.27 | 5 komentářů

Před pár dny mne jeden z hráčů upozornil (včetně screenshotu), že na serveru jabko se (dokonce veřejně) lidé vyjadřují o tom, že posílají peníze, ačkoli toto není povoleno (nehledě na to, že na to nemají ode mne jakožto autora software písemný souhlas).
Všichni majitelé serveru při prodeji souhlasili s tím, že NEBUDOU na hře vydělávat (z právního hlediska jde o neoprávněné obohacení). Jak jsem psal, příspěvky na provoz nevadí, pokud jsou vyúčtovatelné.
Pokud toto bude pokračovat, zveřejním nejen klienta bez jakýchkoli kontrol a s možnosti přímého zneužití chyb, ale i zdrojový kód skriptu, kterým lze shodit přímo CH server.

Komentáře k novince

Gizmo (autor hry)26.4.2012 18.15 

fredy: ten server byl prodaný s tím, že na něm nebudou vydělávat. Občasný příspěvek nevadí, ale vydělávání ano. To bylo od počátku a všichni s tím souhlasili, takže nemel nesmysly.
neXoušek: pokrytec jsi ty, když za to, že vytvořím hru kterou jsi hrál a spousta lidí hraje, ještě držkuješ.
Vydělávat nebylo NIKDY povoleno, pouze dotovat provoz.
Kdybych chtěl záminku, stačí se podívat na fórum, kde mě uráží. Jen za to jim ten provoz můžu zablokovat, v souladu s pravidly.

john126.4.2012 16.18 

czechboy: Kdyby jsi jabko nebral jako svůj server,nemuselo to tak dopadnout:bugování a pod..,vybíráš si tam lidi,kteří ti lagujou,a je to v poho,GM rozdávaj věci,taky v poho,a pod... tak se nediv ,že každej ofikář nadává na jabko,dej si tam lidi kterým budeš věřit a ne že ti kdejakej Q nebo GM bude rozdávat věci mezi lidi,to pak je fakt server jen na věci a ne hra

Gizmo (autor hry)26.4.2012 15.57 

czechboy: povolené jste měli příspěvky na chod serveru, ne vydělávání čistě na tom, že provozujete hru.
Jasper: narozdíl od nového serveru, tohle je mnohem jednodušší, protože mi stačí z klienta odstranit kontroly a přidat pár maker typu: stisk "1" - zneviditelnění..

Persizc_Obnova26.4.2012 14.22 

Pokud ti připravení tohoto programu bude trvat stejně dlouho jako spuštění nového serveru, tak se jabkaři nemají čeho bát...

czechboy26.4.2012 10.24 

no kdybys nám to nepovoloval tak bysme to asi nedělali ;)

Komentáře již byly uzavřeny, není možné přidávat další.


CH 1.5 nový server

  • Klient není k dispozici.

Chmatákov 1.5

Stav
offline

Anketa

  • Miloval si tento web?
  • Jo, ale necháme novej 1
    100 %
  • Nenáviděl jsem ho 0
    0 %
  • Jsem opice 0
    0 %
  • Hlasů: 1

Odkazy

Spřátelené weby

FreeHry.cz - mediální partner


(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.