Chmatákov online


Novinka – Info

Gizmo | 1.4.2012 17.31 | 13 komentářů

Jak jsem zjistil, i oficiální server se někdo pokouší shodit, během dneška tedy připravím program, který bude spuštěn spolu se serverem a bude zajišťovat stálý běh. Nutno říct, že vzhledem k verzi serveru žádný pokus o shození nebyl úspěšný.

Fórum je opět zprovozněno, řada témat však zmizela. Co se moderátorů týče, přehodnotím jejich obsazení. Nepište na fórum nic pro mne, v současnosti nemám absolutně čas zabývat se hrou.

Komentáře k novince

Gizmo (autor hry)8.4.2012 0.32 

grok: po posledních updatech hraje mnohem více lidí než dříve, takže že to upadá, se nebojím. A i kdyby ano, tak se nedá nic dělat, pořád platí, co platilo: CH nemá být výdělečný projekt a navíc opravdu nemám čas.
SuckOut: po tom, co o mě píšou na jabko fóru aniž by věděli jaká je situace? Nic takovýho, nebudu tu za vola. Když jsem podle vás "žárlivej, pokryteckej kkt co má chcípnout", tak fajn. Jaksi vám nedochazí, že i na jabku je to moje hra, takže pokrytci jste vy, když to vůbec hrajete...Končím tuto debatu.

grok8.4.2012 0.08 

Nevím jak vy, ale myslím si, že Chmatákov pomalu ale jistě končí. Já osobně jsem ho mněl moc rád. Pochybuji, jestliže jabko krachne, že příjde kupa lidí na ofik, ale odejdou nadobro. (jistě že ne všichni)
Teď otázečka na Gizma: Nenašel by se někdo z tvého okolí, komu bys věřil a svěřil mu běh chmatákova, tím myslím spíše někdo, kdo by v něm pokračoval a udělal z chmatákova třeba i výdělečnou hru? Jistě že pod tvým dohledem a pokud bys mněl čas tak i s tvou pomocí...
Kdyby jste z toho něco mněli, tak by práce šla hned lépe. Vím, že do hry by se muselo kupa peněz dát, ale po nějakém obrovském čase by začal prosperovat i finančně. Třeba zvíšit 5× tolik volných slotů na server. (jistěže po zvětšení mapy atd...) Přidat spoustu novinek a hlavně těch výdělečných. Nevim, třeba prodat pár dalších serverů, třeba více druhů VIP, spec lokace pro VIP hráče, soukromé ostrovy a třeba tryčka s tématikou cho a s tvím podpisem xD. Vím, že jsi chmatákov neudělal jako výdělečnou hru, ale jde vidět jak upadá a spousta lidí tady by byla radši, kdyby byl chmatákov nějak více spoplatněný než aby nebyl chmatákov žádný.


Jaj, co jsem to napsal zas za kravinu na to zas budou komenty :D

amazonka7.4.2012 23.35 

to: SuckOut
A ty si myslíš, že Gizmo toho financuje málo? Pokud má Jabko pod palcem Czechboy atakuj jeho, aby vám to spustil a třeba se mu na to složte.

SuckOut7.4.2012 23.00 

GIZMO : .. Aha .. Takže bez peněz jsme nahraní .. Czechboy už nehodlá investovat nic do Jabka .. A když Cz nechce,tak to znamená že je s jabkem konec ? Pač ho nemá kdo zafinancovat ? .. Já se mu nedivím,financovat server jen pro to,aby si ostatní zahráli .. Proč v tom neudělat už KONEČNĚ pořádek .. a nespustit JABKO ? .. :-|

grok7.4.2012 22.12 

Jak funguje ten program proti shazování serveru? Jako že ten server nepůjde shodit, nebo to server nahodí hned po shození?

Gizmo (autor hry)7.4.2012 16.22 

Intel: používají k tomu program, který jsem kdysi udělalna shazování nelegálů. Upřímně řečeno se nedivím, několik lidí mi psalo, že vám poslalo peníze na update a mě ste tvrdili, že nic nemáte. Takže pokud chcete obranu proti shazování, levně bych to nedal.

Fredy_Guvno_Obnova2 (autor hry)7.4.2012 14.53 

intel xDDD hádej proč to tam padá :D protože tě nemá nikdo rád :D

Intel (zablokován)7.4.2012 11.33 

Gizmo, a co Jabko? Furt nas nekdo shazuje..

Lev!ticus2.4.2012 23.37 

Výborně :)) To fórum je jako afrodisiakum

Ciper2.4.2012 16.13 

Konečne Fórum :) děkuji

Fredy_Guvno_Obnova2 (autor hry)1.4.2012 22.20 

a co to má s tím společného? :D že jsi mě viděl ve hře :D

(uživatel smazán)1.4.2012 20.18 

No tak se nedivim když jsem dneska viděl Fredy_Guvna ve hře kterej už má ban asi na 10 proxy adresách ..

Jinak super Gizmo fórum už mi chybělo Děkuji. ))

GreyWolf (zablokován)1.4.2012 20.15 

Good job ;))

Komentáře již byly uzavřeny, není možné přidávat další.


CH 1.5 nový server

  • Klient není k dispozici.

Chmatákov 1.5

Stav
offline

Anketa

  • Miloval si tento web?
  • Jo, ale necháme novej 1
    33 %
  • Nenáviděl jsem ho 0
    0 %
  • Jsem opice 2
    67 %
  • Hlasů: 3

Odkazy

Spřátelené weby

FreeHry.cz - mediální partner


(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.